Eurosport Player zonder creditcard

De Eurosport Player is het online abonnement van Eurosport. Via de Eurosport Player kunt u alle sportuitzendingen volgen en daarnaast krijgt u inzicht in live statistieken, meerdere camera’s waaruit u kunt kiezen en een overzicht van de hoogtepunten van de uitzending.

Leuk voor sportliefhebbers dus, maar op dit moment kunt u het abonnement enkel nog betalen via creditcard of PayPal.

Gelukkig werkt Eurosport eraan om betaling voor de Player mogelijk te maken via iDEAL. Maar totdat dit gerealiseerd is zult u gebruik moeten maken van alternatieve betaalmethoden. In dit artikel bekijken we de mogelijkheden om Eurosport Player te betalen zonder creditcard.

Eurosport Player met PayPal

PayPal wordt op dit moment, zoals gezegd, reeds ondersteund als betaalmethode. Als u een PayPal account heeft kunt u dit koppelen aan uw bankrekening zodat het abonnementsgeld voor de Eurosport Player automatisch van uw bankrekening wordt afgeschreven. Wilt u PayPal liever niet koppelen aan uw bankrekening, dan kunt u ook iDEAL gebruiken om tegoed op uw PayPal account te zetten. In dit artikel leest u hoe u PayPal kunt opwaarderen via iDEAL.

Hier vindt u instructies om PayPal aan uw bankrekening te koppelen.

Eurosport Player betalen met een Prepaid creditcard

Wilt u geen gebruik maken van PayPal, dan is een prepaid creditcard een alternatief. Een prepaid creditcard kunt u (grotendeels) gebruiken zoals een reguliere creditcard, met het verschil dat u er zelf van tevoren geld op zet. Iedereen van 18 jaar of ouder met een Nederlandse identiteit kan een prepaid creditcard kopen, ongeacht inkomen of BKR-vermelding.

Hier vindt u een overzicht van de verschillende prepaid creditcards.

Er zit een behoorlijk verschil in de kosten van de diverse kaarten, bedenk bij het maken van een keuze dus goed wat u daadwerkelijk nodig heeft. Wilt u de kaart bijvoorbeeld naast het betalen van de Eurosport Player ook gebruiken voor online shoppen (vliegtickets, winkelen, etc) dan is een kaart met een hogere opwaardeerlimiet handiger. Gebruikt u de kaart zelden of wilt u slechts voor korte tijd gebruik maken van de Eurosport Player dan is een wegwerp creditcard (een voucher) misschien de betere keus.