Getsby Mastercard Giftcard

Getsby Mastercard GiftcardDe Getsby Mastercard Giftcard is een cadeaukaart die je (vrijwel) overal kan gebruiken waar je met een Mastercard creditcard kan betalen.

De Getsby Giftcard is dus een leuk cadeau, maar je kan hem voor jezelf gebruiken om bijvoorbeeld online te shoppen als je geen creditcard hebt.

In dit artikel bekijken we hoe de Getsby Giftcard werkt, en waar je hem zoal voor kunt gebruiken.

  • Werkt prepaid, kies zelf de waarde van je kaart
  • Handig om bijvoorbeeld apps te kopen of Spotify te betalen
  • Online en offline shoppen
  • Vliegtickets kopen bij prijsvechters

De Getsby Mastercard Giftcard in het kort

De Getsby Mastercard Giftcard is een prepaid creditcard die gebruik maakt van het betaalnetwerk van Mastercard. Dit betekent dat de Getsby Giftcard min of meer te gebruiken is zoals een reguliere creditcard, met het verschil dat je niet meer kan besteden dan je er zelf van tevoren opzet en dat de meeste autoverhuurbedrijven en sommige vliegmaatschappijen geen prepaid creditcards accepteren.

Getsby Mastercard bestellen

Je bestelt de kaart online op de site van Getsby en je kunt betalen met ondermeer iDEAL, Paypal of bankoverschrijving. Tijdens de bestelling geeft je aan hoeveel geld je op de kaart wilt zetten (minimaal €10,- en maximaal €250,-).

Na afronding van je bestelling wordt de Getsby Mastercard Giftcard binnen 24 uur per post verzonden.

Na ontvangst moet je de kaart activeren op de website van Getsby met het nummer van de kaart en de activatiecode die je per e-mail hebt ontvangen.

Waar kan je de Getsby Giftcard voor gebruiken?

De Getsby Giftcard is te gebruiken als cadeau waarbij de ontvanger de maximale keuzevrijheid heeft om het cadeau te besteden waaraan hij of zij wil.

Als je de Getsby Giftcard voor jezelf koopt als betaalmiddel dan kan je hem gebruiken om bijvoorbeeld aankopen te doen op eBay of Amazon, apps te kopen in de Google Play winkel of in de iTunes Appstore, je Spotify premium abonnement te betalen of te winkelen bij je favoriete webshop.

Omdat je een echte plastic kaart ontvangt kan je ook offline in winkels of restaurants betalen of je kan de kaart meenemen als backup op vakantie.

Zoals gezegd is de kaart niet te gebruiken bij de meeste autoverhuurbedrijven omdat hier meestal geen prepaid kaarten worden geaccepteerd. Je kan doorgaans wel de huur van de auto betalen, maar voor de borg heb je alsnog een reguliere creditcard nodig.

Je kan met de Getsby Mastercard Giftcard vliegtickets (tot €250,-) betalen, maar lees vooraf de voorwaarden van de vliegmaatschappij door om te zien of dit niet tot problemen aan de gate leidt. Sommige maatschappijen vereisen namelijk dat je de creditcard kan tonen waarmee het ticket is gekocht en prepaid creditcards worden hier soms van uitgesloten. Dit betreft vooral Aziatische maatschappijen op binnenlandse vluchten.

Kosten Getsby Mastercard Giftcard

Aan het gebruik van de Getsby kaart zijn kosten verbonden. Hieronder staan de belangrijkste kosten in een overzicht. Bekijk voor aanschaf altijd de actuele kosten op de site van Getsby.

Kosten
Aanschaf kaart: Waarde op kaart: €15,00 – €50,00 | Kosten: €3,99
Waarde op kaart: €55,00 – €100,00 | Kosten: €4,99
Waarde op kaart: €105,00 – €150,00 | Kosten: €5,99
Waarde op kaart: €175,00 – €200,00 | Kosten: €6,99
Waarde op kaart: €225,00 – €250,00 | Kosten: €7,99
Betalingen in Euro: Gratis
Betalingen in andere valuta: 2.75% van het transactiebedrag
Verzendkosten: Binnen NL: v.a. €0,99 – Tijdelijk gratis
Naar EU: v.a. €2,49
Overboeking restbedrag: €3,99 – naar nieuwe Getsby kaart
€3,99 – naar bankrekening

Goed om te weten over de Getsby Giftcard

Geldigheidsduur

Na activatie is de Getsby Giftcard 1 jaar geldig. Hierna vervalt de kaart. Zorg dus dat je het tegoed op je kaart verbruikt hebt of neem tijdig contact op met Getsby. Ongeactiveerd is de kaart 3 jaar geldig.

Verkrijgbaarheid

De kaart is verkrijgbaar voor iedereen van 18 jaar en ouder met de Nederlandse identiteit. Omdat het een prepaid kaart betreft is er geen minimaal inkomen vereist en wordt er geen BKR-toetsing uitgevoerd.

Meer informatie of bestellen

  • Voor meer informatie over de Getsby Mastercard Giftcard of om de kaart te bestellen gaat u naar de website van Getsby.