Neteller

Neteller Net+ CardNeteller is een online wallet, vergelijkbaar met Paypal. De dienst is gevestigd in Engeland en kan gebruikt worden om online aankopen mee te doen of om geld naar andere gebruikers over te maken. Daarnaast biedt de dienst haar gebruikers de mogelijkheid om een prepaid creditcard aan te vragen.

Met deze Neteller creditcard kunt u overal betalen waar Mastercard wordt geaccepteerd. Op dit moment is de site nog niet beschikbaar in de Nederlandse taal, maar u kunt als inwoner van Nederland wel gebruik maken van de diensten van Neteller.

Neteller prepaid creditcard

De Neteller prepaid creditcard is in tegenstelling tot bijvoorbeeld de pay2d card niet in de winkel te koop, maar enkel via de website van Neteller. Daardoor duurt het een paar dagen voordat u de creditcard in huis heeft. De aanvraagprocedure is simpel, u maakt een account aan en vraagt de kaart aan. Er vindt geen BKR toetsing plaats en u hoeft geen bewijs van inkomen te overleggen.

Kosten Neteller card

De Neteller creditcard is goedkoop in gebruik. De aanschaf van de kaart kost € 10,-. Geld storten op uw kaart via iDEAL kost 1% van het bedrag, per overschrijving is storten kosteloos. Als u met uw Neteller kaart geld wilt opnemen bij een pinautomaat dan kost dit € 4,- maar betalingen online of in een winkel zijn gratis. Aan betalingen in een andere valuta zijn wel kosten verbonden, namelijk 3.39% van het transactie bedrag.

Voor wie is de Neteller Mastercard geschikt?

Omdat de site van de Neteller Mastercard nog niet beschikbaar is in het Nederlands is het aan te raden dat u het Engels machtig bent zodat u de gebruiksvoorwaarden en de handleiding begrijpt. Verder kunt u de kaart alleen online aanvragen en duurt het enkele dagen voordat u hem in huis heeft. Als dit alles geen probleem is dan is de Neteller Mastercard een mooi product dat in gebruik grotendeels gelijkwaardig is aan een reguliere creditcard. De verbruikslimieten zijn hoog, tot enkele duizenden Euros per dag, de kosten zijn laag en de kaart wordt op heel veel plaatsen zowel online als offline geaccepteerd.

Neteller ervaringen

Wat zeggen gebruikers over hun Neteller ervaringen?

Vroeger ook veel neteller gebruik voor online poker, werkt prima! Nooit klachten van gehad! – Chilliewilli88, 9lives.be

Neteller is een prima bedrijf heb er al tijden een creditcard en alles wordt zeer netjes en snel afgehandeld en goede support. – ohmoetdatzo, forum.fok.nl

Wel blijkt dat de beveiligingsmaatregelen bij Neteller behoorlijk streng zijn waardoor mensen die alleen over een prepaid telefoon beschikken zich bijvoorbeeld niet kunnen legitimeren in hun communicatie met de helpdesk. Ook valt hier en daar te lezen dat de mensen die op de helpdesk werken soms gebrekkig Engels spreken waardoor de communicatie moeizaam verloopt.

Meer informatie of aanvragen

Voor meer informatie of om de Neteller Mastercard (Net+) aan te vragen kijkt u op de website.