Prepaid creditcard met aankoopverzekering

Creditcards geven hun gebruikers vaak leuke extra’s zoals een aankoopverzekering. Betaal je een aankoop met je creditcard, dan is je aankoop voor de eerste 180 dagen of langer verzekerd tegen diefstal en schade.

De meeste prepaid creditcards bieden helaas geen aankoopverzekering. Eén kaart is hierop de uitzondering die de regel bevestigt: YourMastercard Prepaid van ICS Cards. Shop je regelmatig (online) en ben je op zoek naar een prepaid creditcard, dan is dit waarschijnlijk de beste keuze.

5 euro kado bij nieuwe ICS Card

Hoe werkt de aankoopverzekering van ICS Cards?

Aankopen die u doet met de prepaid kaart van ICS Cards zijn automatisch 180 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal of beschadiging. Het enige dat u hiervoor hoeft te doen is uw aankoop betalen met de kaart.

Aankopen die u doet met iDEAL hebben alleen de fabrieksgarantie, dus als het product uit zichzelf stuk gaat dan kunt u het omruilen. Dat schattige neefje van 2 dat uw mooie nieuwe vaas omstoot? Niet verzekerd. Maar wel als u de vaas had betaald met de YourMastercard.

De aankoopverzekering kent een aantal beperkingen:

  • Er is een eigen risico van € 25,- per schade geval
  • Computers worden tot maximaal € 750,- vergoed
  • Telecomapparatuur wordt tot maximaal € 250,- vergoed
  • Zoals bij elke verzekering wordt schade door kernrampen of natuurrampen niet vergoed.

Bekijk de algemene voorwaarden voor het complete overzicht.

Hoe kunt u gebruik maken van de aankoopverzekering?

Om gebruik te maken van de aankoopverzekering moet u uiteraard in het bezit zijn van een prepaid creditcard van ICS Cards.

Iedereen van 18 jaar en ouder kan de kaart aanvragen, ongeacht inkomen of BKR registratie. De kaart kost € 17,50 per jaar.

Na aanvraag ontvangt u de kaart binnen enkele werkdagen thuis. Hierna kunt u de kaart activeren en er geld op zetten.

Nu bent u gereed om uw eerste aankoop te doen en gebruik te maken van de aankoopverzekering!