Skrill Card

SkrillSkrill is een online betaalsysteem waarmee u wereldwijd geld kunt versturen, online kunt betalen en crypto currencies kunt kopen.

Daarnaast biedt Skrill een prepaid creditcard, de Skrill Card. Hiermee kunt u zowel online als offline betalen.

Hoe werkt de Skrill Card?

De Skrill Card is gekoppeld aan uw Skrill account. U kunt met de kaart overal betalen waar Mastercard wordt geaccepteerd (op een paar uitzonderingen na).

Om te betalen wordt het tegoed in uw Skrill account gebruikt. U kunt met de Skrill Card dus nooit meer geld uitgeven dan u er zelf op zet.

Opwaarderen van uw account en de kaart kan op verschillende manieren, waaronder de meest populaire: iDEAL, bankoverschrijving of via het kopen van een paysafecard.

Skrill met iDEAL

Om uw Skrill account te kunnen gebruiken moet u er eerst geld op storten. Dit kan eenvoudig met iDEAL. Skrill accepteert daarnaast ook bankoverschrijving en andere betaalmethoden. Maar voor de meeste lezers hier zal Skrill met iDEAL de beste oplossing zijn om snel aan de slag te kunnen.

Het werkt als volgt:

  • Log in op uw account.
  • Ga naar ‘Deposit’.
  • Kies iDEAL als opwaardeermethode.
  • Volg de instructies op het scherm.

Meestal staat het bedrag direct op uw account en kunt u het uitgeven met uw card. In een enkel geval kan het voorkomen dat het een werkdag duurt voordat het bedrag bijgeschreven is.

Skrill tegoed cadeau geven aan iemand anders

Wilt u geld overmaken naar een Skrill account van iemand anders, maar heeft u zelf geen Skrill account, dan kunt u dit doen via een Skrill voucher.

Een Skrill voucher kunt u online kopen. U heeft alleen het e-mailadres nodig van het account dat u wilt opwaarderen.

Skrill voucher kopen

Skrill gebruiken voor online betalingen

Met uw Skrill account kunt u op terecht bij de meeste online poker sites en casino’s.

Als u een Skrill Card heeft kunt u overal op internet betalen waar Mastercard wordt geaccepteerd.

Skrill creditcard aanvragen

Een Skrill creditcard kost € 10,- per jaar. Na aanvraag ontvangt u de creditcard binnen 2 weken per post.

Omdat het een prepaid creditcard is worden er geen krediet checks gedaan en kan iedereen dus ongeacht inkomsten of financiële situatie een Skrill prepaid creditcard aanvragen.

Kosten Skrill card

Een overzicht van de belangrijkste kosten van een Skrill card. Dit overzicht is ter indicatie, kijk voor de zekerheid altijd op de website van Skrill omdat wijzigingen met enige vertraging hier worden overgenomen.

Kosten
Pas bijdrage € 10,- per jaar
Geld storten 1%
Geld terugstorten naar uw bank € 5,50
Online of offline betaling Gratis
Geld opnemen bij een pinautomaat 1,75%

Voor mensen die hun Skrill account willen gebruiken om geld te ontvangen, als je bijvoorbeeld online een dienst of product verkoopt gelden andere tarieven.

Let op: na 12 maanden inactiviteit brengt Skrill maandelijks €5 kosten in rekening.

Site niet in het Nederlands

Skrill is een Brits bedrijf en hoewel een oer-Hollandse betaalmethode als iDEAL wordt geaccepteerd is de site zelf niet in het Nederlands. Ook de communicatie met Skrill verloopt in het Engels. Als dit een probleem voor u is dan kunt u beter naar een van de alternatieven kijken.

Ervaringen met de Skrill prepaid card

Wat zeggen gebruikers over de Skrill prepaid card? Wij hebben een aantal gebruikers meningen voor u verzameld.

[…] Werkt perfect. Het heet alleen geen Moneybookers meer, maar Skrill. Het kost € 10,- per jaar en duurt even voordat je ‘m thuis hebt (ca. 14 dagen), maar de aanvraag gaat vrij gemakkelijk. Opwaarderen kan ook via iDEAL (gratis). Ik gebruik de card vooral voor online aankopen of betaalde apps op mijn smartphone. […] – Natha2011, op goeievraag.nl

[…] En mijn ervaring met Skrill is heel goed, klantenservice antwoord altijd binnen 24 uur en het werkt voorderest zonder gezeur. – Teun, op voetbalwedden.net

[…] Een aantal dagen geleden was een betaling niet ontvangen, wederom 3 dagen moeten wachten op een antwoord. Met andere woorden, de mailingservice heb ik hele slechte ervaringen mee. De telefonische werkte prima, je moet je alleen wel kunnen redden in het Engels. Tevens betaal je lokaal tarief. – TOMFCDB, op voetbalwedden.net

De ervaringen lopen uiteen. Een vaak gehoorde klacht gaat over het mislukken van de verificatie van het Skrill account. De ervaringen op Trustpilot zijn merendeels positief. Desalniettemin doet u er waarschijnlijk goed aan om niet direct een groot bedrag op uw account te storten maar eerst de service uit te proberen met een kleiner bedrag om te zien of alles werkt en u geen problemen heeft met de verificatie van uw account.

Meer weten?

Ga naar de website van Skrill of bekijk een van de alternatieven.

 

↺ Bijgewerkt: 29 november 2020