Skrill Card

Dit is de Skrill Card.Skrill is een online betaalsysteem vergelijkbaar met Paypal. Je kunt met een Skrill account geld sturen en ontvangen via een e-mail adres.

Daarnaast biedt Skrill een prepaid creditcard die gekoppeld kan worden aan uw account. Hiermee kan wereldwijd online en offline betaald worden op plaatsen waar Mastercard wordt geaccepteerd. En u kunt met de Skrill Card geld van uw account opnemen bij een geldautomaat.

Skrill met iDEAL

Om uw Skrill account te kunnen gebruiken moet u er eerst geld op storten. Dit kan eenvoudig met iDEAL. Skrill accepteert daarnaast ook bankoverschrijving en andere betaalmethoden. Maar voor de meeste lezers hier zal Skrill met iDEAL de beste oplossing zijn om snel aan de slag te kunnen.

Skrill tegoed cadeau geven aan iemand anders

Wilt u geld overmaken naar een Skrill account van iemand anders, maar heeft u zelf geen Skrill account, dan kunt u dit doen via een Skrill voucher.

Een Skrill voucher kunt u online kopen. U heeft alleen het e-mailadres nodig van het account dat u wilt opwaarderen.

Skrill voucher kopen

Skrill gebruiken voor online betalingen

Met uw Skrill account kunt u op terecht bij veel webshops. Op deze manier kunt u Skrill gebruiken als een vervanging van een creditcard bij online winkelen. Het aantal Nederlandse webshops dat Skrill accepteert is nog niet zo groot maar internationaal wordt Skrill uitgebreid geaccepteerd.

Daarnaast wordt Skrill ook geaccepteerd bij de meeste online poker sites en casino’s.

Skrill prepaid creditcard

Naast de online betaalmogelijkheden van een Skrill account is het mogelijk om een prepaid creditcard aan te vragen. Deze prepaid creditcard is gekoppeld aan uw account en werkt als een (bijna) volwaardige Mastercard. Hiermee worden de plaatsen waar u kunt betalen met Skrill uitgebreid tot alle plaatsen waar een Mastercard creditcard wordt geaccepteerd, zowel online als offline.

Dit betekent dat u vrijwel overal kunt betalen met uw Skrill account (en dus indirect met iDEAL). De meeste autoverhuurders accepteren geen prepaid creditcards, als u uw Skrill Card hiervoor wilt gebruiken neem dan voor boeking contact op met de verhuurder om te vragen of de kaart geaccepteerd wordt.

Skrill creditcard aanvragen

Een Skrill creditcard kost € 10,- per jaar. Dit is goedkoper dan de meeste andere (prepaid) creditcards en ook de overige gebruikskosten zijn laag gehouden. Na aanvraag ontvangt u de creditcard binnen 2 weken per post. Omdat het een prepaid creditcard is worden er geen krediet checks gedaan en kan iedereen dus ongeacht inkomsten of financiële situatie een Skrill prepaid creditcard aanvragen.

Kosten Skrill card

Een overzicht van de belangrijkste kosten van een Skrill card. Dit overzicht is ter indicatie, kijk voor de zekerheid altijd op de website van Skrill omdat wijzigingen met enige vertraging hier worden overgenomen.

Kosten
Pas bijdrage € 10,- per jaar
Geld storten 1%
Geld terugstorten naar uw bank € 5,50
Online of offline betaling Gratis
Geld opnemen bij een pinautomaat 1,75%

Voor mensen die hun Skrill account willen gebruiken om geld te ontvangen, als je bijvoorbeeld online een dienst of product verkoopt gelden andere tarieven.

Let op: na 12 maanden inactiviteit brengt Skrill maandelijks €5 kosten in rekening.

Site nog niet in het Nederlands

Skrill is een Brits bedrijf en hoewel een oer-Hollandse betaalmethode als iDEAL wordt geaccepteerd is de site zelf nog niet in het Nederlands. Ook de communicatie met Skrill verloopt in het Engels. Als dit een probleem voor u is dan kunt u beter naar een van de alternatieven kijken.

Ervaringen met de Skrill prepaid card

Wat zeggen gebruikers over de Skrill prepaid card? Wij hebben een aantal gebruikers meningen voor u verzameld.

[…] Werkt perfect. Het heet alleen geen Moneybookers meer, maar Skrill. Het kost € 10,- per jaar en duurt even voordat je ‘m thuis hebt (ca. 14 dagen), maar de aanvraag gaat vrij gemakkelijk. Opwaarderen kan ook via iDEAL (gratis). Ik gebruik de card vooral voor online aankopen of betaalde apps op mijn smartphone. […] – Natha2011, op goeievraag.nl

[…] En mijn ervaring met Skrill is heel goed, klantenservice antwoord altijd binnen 24 uur en het werkt voorderest zonder gezeur. – Teun, op voetbalwedden.net

[…] Een aantal dagen geleden was een betaling niet ontvangen, wederom 3 dagen moeten wachten op een antwoord. Met andere woorden, de mailingservice heb ik hele slechte ervaringen mee. De telefonische werkte prima, je moet je alleen wel kunnen redden in het Engels. Tevens betaal je lokaal tarief. – TOMFCDB, op voetbalwedden.net

De ervaringen op het Nederlandse deel van het Internet zijn veelal positief. Op het Engelstalige Trustpilot.com krijgt Skrill echter 1 schamele ster dankzij veel negatieve reviews. Een groot deel van deze reviews lijkt echter wel te bestaan uit handel-accounts of accounts van mensen uit landen waarvan transacties waarschijnlijk eerder worden aangemerkt als frauduleus. Desalniettemin doet u er waarschijnlijk goed aan om niet direct een groot bedrag op uw account te storten maar eerst de service uit te proberen met een kleiner bedrag om te zien of alles werkt en u geen problemen heeft met de verificatie van uw account.

Ga naar de website van Skrill of bekijk een van de alternatieven: