Stampin’ Up stempels kopen met iDEAL

Wil je Stampin’ Up stempels of producten kopen maar heb je geen creditcard? Vaak lastig, want in de officiële Stampin’ Up Nederland webshop kan je niet met iDEAL betalen. En ook als je iets uit de Stampin’ Up catalogus wilt bestellen via één van de demonstratrices kan je meestal alleen met creditcard of gedoe met overboeken terecht.

Gelukkig is er een oplossing! Lees snel verder om erachter te komen hoe je toch makkelijk stempels, kaarten, weekly deals of elk ander item uit de catalogus kunt bestellen.

Bestellen in de Stampin’ Up catalogus zonder creditcard

Er zijn twee manieren om te bestellen met iDEAL:

  1. Zoek een demonstratrice die iDEAL accepteert op haar website
  2. Bestel met iDEAL in combinatie met een prepaid creditcard

1. Zoek een demonstratrice die iDEAL accepteert

De meeste Stampin’ Up demonstratrices hebben een eigen website waarop ze hun creaties laten zien. Hier kan je inspiratie op doen en de producten die je ziet bestellen.

Helaas kan je meestal alleen via een creditcard betalen. Heb je geen creditcard, dan bieden veel demonstratrices aan om het geld naar hen over te maken waarna zij de bestelling voor je plaatsen. Dit is een noodoplossing, maar het is natuurlijk veel handiger als je zelf de bestelling kunt plaatsen.

Je kunt via Google net zo lang zoeken totdat je een website van een Stampin’ Up demonstratrice vindt waar je wel met iDEAL kunt betalen. Ze zijn er, maar je moet goed zoeken.

Veel handiger is het om een prepaid creditcard te gebruiken.

2. Betalen met iDEAL en een prepaid creditcard

Wil je gewoon in elke Stampin’ Up webshop kunnen bestellen? (En als bonus ook nog in elke andere online winkel?). Gebruik dan iDEAL in combinatie met een prepaid creditcard.

Stampin' Up zonder creditcard bestellen

Dit werkt simpel:

  • Kies een prepaid creditcard uit. Bestellen kan in een paar minuten online.
  • Zet na ontvangst geld op de kaart via iDEAL.
  • Betaal overal waar je met een creditcard kunt betalen, dus ook in de Stampin’ Up shop.

Iedereen kan een prepaid creditcard bestellen, ook als je geen of een laag inkomen hebt.

Kies je voor een virtuele kaart dan kan je direct na het bestellen betalen in de Stampin’ Up shop. Kies je voor een reguliere kaart dan duurt het meestal één of twee werkdagen voordat je de kaart in je bezit hebt. Voordeel is dat je met een reguliere (plastic) kaart ook offline kunt betalen.

Een prepaid creditcard is handig om te hebben als je vaker online winkelt, of bijvoorbeeld vliegtickets of een hotelovernachting online wilt boeken.