Stampin’ Up bestellen zonder creditcard

Wil je Stampin’ Up stempels of producten kopen maar heb je geen creditcard?

Dit kan soms lastig zijn, want in de officiële Stampin’ Up Nederland webshop kan je niet met iDEAL betalen. Ook als je iets uit de Stampin’ Up catalogus wilt bestellen via één van de demonstratrices kan je meestal alleen met creditcard of gedoe met overboeken terecht.

Gelukkig is er een oplossing! Lees snel verder om erachter te komen hoe je toch makkelijk stempels, kaarten, weekly deals of elk ander item uit de catalogus kunt bestellen.

Bestellen in de Stampin’ Up catalogus zonder creditcard

Er zijn twee manieren om te bestellen met iDEAL:

  1. Gebruik een prepaid creditcard
  2. Zoek een demonstratrice die iDEAL accepteert op haar website

1. Betalen met iDEAL en een prepaid creditcard

Wil je in elke Stampin’ Up webshop kunnen bestellen? (En als bonus ook nog in elke andere online winkel?) Gebruik dan iDEAL in combinatie met een prepaid creditcard. Hoe dat werkt leggen we hieronder uit.

Stampin' Up zonder creditcard bestellen

Betalen met een prepaid creditcard is simpel:

  1. Kies een prepaid creditcard uit. Bestellen kan in een paar minuten online. Bijvoorbeeld de gratis kaart van N26.
  2. Zet na ontvangst geld op de kaart via iDEAL (of maak het over vanuit internetbankieren).
  3. Plaats je Stampin Up bestelling bij de webshop waar je wilt kopen.
  4. Kies bij het afrekenen voor betalen met creditcard en vul de gegevens van je prepaid creditcard in.
Iedereen kan een prepaid creditcard bestellen, ook als je geen of een laag inkomen hebt.

Een prepaid creditcard is ook handig om te hebben als je vaker online winkelt, of bijvoorbeeld vliegtickets of een hotelovernachting online wilt boeken.

2. Zoek een demonstratrice die iDEAL accepteert

Wil je geen prepaid creditcard hebben, dan kan je deze methode proberen. De meeste Stampin’ Up demonstratrices hebben een eigen website waarop ze hun creaties laten zien. Hier kan je inspiratie op doen en de producten die je ziet bestellen.

Helaas kan je meestal alleen via een creditcard betalen. Heb je geen creditcard, dan bieden veel demonstratrices aan om het geld naar hen over te maken waarna zij de bestelling voor je plaatsen. Dit is een noodoplossing die ook werkt, maar het is natuurlijk veel handiger en sneller als je zelf direct de bestelling kunt plaatsen.

Tot slot kan je via Google net zo lang zoeken totdat je een website van een Stampin’ Up demonstratrice vindt waar je wel met iDEAL kunt betalen. Ze zijn er, maar je moet goed zoeken.