YourMastercard – ICS Cards

ICS Cards prepaid creditcardICS Cards (International Card Services) is een van de grootste uitgevers van creditcards in Nederland. Naast de reguliere creditcards kunt u bij ICS Cards ook terecht voor een prepaid Mastercard.

Voor wie op zoek is naar een prepaid creditcard is dit een aantrekkelijke optie, want u maakt gebruik van dezelfde kennis en expertise als de ICS klanten met een reguliere creditcard. ICS Cards is onderdeel van ABN Amro en geeft onder meer de credidcards van De Bijenkorf en de ANWB uit.

  • Bepaal zelf de limiet op de kaart
  • 180 dagen aankoopverzekering
  • Aanvullende reisverzekering, indien betaald met kaart
  • Geen BKR-toetsing

De prepaid ICS creditcard onderscheidt zich van andere prepaid creditcards o.a. door de lage gebruikskosten en de aankoopverzekeringen. Dit laatste is meestal voorbehouden aan ‘echte’ creditcards.

Eigenschappen van de prepaid ICS Card

De prepaid ICS Card kunt u bestellen via de site van YourMastercard. Omdat u eerst zelf geld op de kaart moet zetten voordat u ermee kunt betalen hoeft u geen minimum inkomen te hebben en vindt er geen BKR-toetsing plaats.

Het aantal gegevens dat benodigd is bij de aanvraag is iets uitgebreider dan bij de meeste andere prepaid creditcards het geval is, u dient zich namelijk te legitimeren. Bij de andere kaarten gebeurt dit vaak pas achteraf als u uw limiet op de kaart wilt verhogen. Bij de ICS Card is de limiet gelijk aan het bedrag dat u stort. Desalniettemin is het aanvragen van de kaart binnen enkele minuten geklaard.

U kunt met de kaart wereldwijd bij meer dan 30 miljoen locaties betalen en daarnaast is de kaart geschikt om online of telefonisch mee te betalen.

Om het saldo op de prepaid ICS Card bij te houden kunt u gebruik maken van de ICS App voor Android of iPhone en u krijgt aan het eind van de maand uw afschriften met transacties thuisgestuurd.

Zoals reeds genoemd zijn de (meeste) aankopen die u doet met de prepaid creditcard van ICS Cards gratis 180 dagen verzekerd en indien u een reis boekt met de kaart bent u verzekerd tegen kosten van vertraging of ongevallen.

Het opwaarderen van de kaart gaat via overschrijving. Het duurt dus even voordat het bedrag op uw kaart staat, afhankelijk van de snelheid van uw bank (meestal binnen één werkdag). Opwaarderen via iDEAL is niet mogelijk.

Kosten van de prepaid ICS creditcard

Aan het gebruik van de kaart zijn kosten verbonden. Hieronder een overzicht van de belangrijkste kosten. Bekijk voor u eventueel overgaat tot aanschaf altijd de kosten op de site van ICS (YourMastercard) zelf.

Kosten
Kosten kaart €17,50 per jaar
Opwaarderen: overschrijving €0,95 per keer
Opwaarderen: iDEAL N.v.t.
Betaling in EUR Gratis
Betaling in andere valuta dan EUR 2% koersopslag
Geld opnemen bij pinautomaat 2%

Een prepaid creditcard van ICS Cards aanvragen

Als u een prepaid creditcard van ICS Cards wilt aanvragen dan kan dit op de site van YourMastercard.

U moet 18 jaar of ouder zijn en beschikken over een geldig Nederlands identiteitsbewijs om in aanmerking te komen.

Na aanvraag duurt het ongeveer twee weken voordat u de kaart in uw bezit heeft.

Nu bestellen >

 

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail