Over ons

Sinds AllesZonderCreditcard.nl in 2013 online is gekomen hebben we meer dan 2.5 miljoen mensen geholpen met online betalen zonder creditcard. Wij hopen uiteraard dat hier nog veel tevreden bezoekers bij zullen komen.

AllesZonderCreditcard.nl is een initiatief van PJ15 Online Media.

Over ons

Doelstelling

In het prille begin stonden er slechts 14 handleidingen voor alternatieve betaalwijzen online, inmiddels hebben we dat aantal uitgebreid naar ruim 70. Soms verdwijnen er handleidingen omdat ze niet meer relevant zijn, soms komen er nieuwe bij. Onze doelstelling is om een actuele gids met betaaloplossingen te blijven zodat iedereen online kan betalen, ook op websites waar iDEAL niet wordt geaccepteerd.

Lukt het u niet om ergens online te betalen en vindt u geen passende oplossing op onze site, laat het ons weten.

Wat kunnen wij voor u doen?

Voor veel gezochte betaalproblemen, zoals bijvoorbeeld betalen bij Amazon, tickets kopen bij easyJet of andere prijsvechters, of geld op een PayPal account zetten vindt u handleidingen die stap voor stap uitleggen hoe u hier toch kunt betalen. Soms is de oplossing die wij bieden gratis, soms kost het u iets extra en vaak zijn er meerdere oplossingen zodat u zelf kunt kiezen welke manier het beste bij u past.

Naast de stap voor stap handleidingen, vergelijken en beschrijven wij prepaid creditcards. Met deze kaarten kunt u vrijwel overal betalen en behoren de meeste betaalproblemen dus tot het verleden. De meeste zijn echter niet gratis en daarom kan een van de oplossingen uit de handleidingen dus toch voor u de betere keuze zijn.

Hoe verdienen wij ons geld?

Alle informatie op AllesZonderCreditcard.nl is gratis toegankelijk. De kosten voor de site worden betaald uit reclame en affiliate inkomsten. Als u op een advertentie klikt krijgen wij hier een kleine vergoeding voor. Naast zichtbare advertenties bevatten sommige artikelen affiliate links. Deze links registreren een klik van onze site naar een andere website. Als er vervolgens op deze andere site een aankoop wordt gedaan ontvangen wij hier een vergoeding voor. Dit kost u niks extra, de vergoeding komt uit het advertentiebudget van de site waar de aankoop wordt verricht. Met andere woorden, het maakt niet uit of u via een affiliate link of direct naar een website gaat, de prijs die u betaalt is hetzelfde. Als er ook een gratis oplossing is dan tonen wij deze ook altijd, ook al levert dit ons geen inkomsten op.

Geen persoonlijk advies

We geven op deze site nadrukkelijk geen persoonlijk financieel advies, maar we maken de verschillende oplossingen en producten inzichtelijk. Op basis van deze informatie kunt u zelf beslissen wat het beste bij uw situatie past.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen dan kunt u altijd contact met ons opnemen.