Amazon Gift Card kopen

Een Amazon Gift Card is de snelste en makkelijkste manier om te bestellen bij Amazon als u niet in het bezit bent van een creditcard. (Met uitzondering van Amazon Nederland en Amazon Duitsland, want daar kunt u met iDEAL betalen.)

Waar koop ik een Amazon Cadeaukaart?

Bestel uw Amazon Gift Cards hier (u kunt alle gift cards afrekenen met iDEAL):

Amazon Gift Card Nederland

Amazon Gift Card Duitsland

Amazon Gift Card VS (United States)

Amazon Gift Card UK (United Kingdom)

Let op: Amazon heeft in verschillende landen winkels, per land moet u een andere Amazon Gift Card kopen. U kunt uw Gift Card voor Amazon Duitsland niet gebruiken in de Amerikaanse Amazon winkel en omgekeerd. Zoek dus van tevoren uit in welke Amazon winkel u wilt betalen.
Let op: De gift card moet voldoende tegoed hebben voor zowel de aankoopprijs als de verzendkosten. De exacte verzendkosten worden pas weergegeven op het moment dat u het leveradres heeft ingevoerd. Ook kan afhankelijk van de bezorglocatie de BTW nog verandering brengen in het totaalbedrag dat u moet betalen.

Hoe werkt een Amazon Gift Card?

Een Amazon Gift Card is een tegoedbon. U kunt hem als cadeaukaart gebruiken voor iemand anders, maar u kunt hem ook zelf gebruiken, bijvoorbeeld om toch te kunnen betalen op Amazon.com als u geen creditcard heeft.

U kunt de Amazon cadeaubonnen het makkelijkst online kopen. (Zie de links hierboven.) Afrekenen doet u via iDEAL of PayPal.

Na het afrekenen ontvangt u een code per e-mail en/of direct op het scherm.

Deze code kunt u inwisselen in uw Amazon account.

Dit werkt als volgt:

  1. Log in op uw account
  2. Klik op ‘Account en lijsten’Cadeaukaart inwisselen - stap 1
  3. Klik op ‘Cadeaubonnen’ Amazon cadeaukaart verzilveren - stap 2
  4. Klik op ‘Cadeaubon toevoegen’ Amazon.nl gift card inwisselen - stap 3
  5. Voer de code in die u heeft ontvangen en klik op ‘Op je saldo toepassen’shopping tegoed inwisselen - stap 4

Nadat u het tegoed van de gift card heeft toegevoegd aan uw Amazon account kunt u dit gebruiken om producten van de Amazon site mee te betalen.

Als het bedrag van uw bestelling inclusief eventuele verzendkosten groter is dan het tegoed van de gift card, zal er bij het afrekenen om een andere betaalmethode worden gevraagd voor het overgebleven bedrag. Zorg dus dat het bedrag op uw gift card toereikend is voor hetgeen u wilt kopen. U kunt meerdere Amazon Gift Cards combineren als u meer tegoed nodig heeft.

U kunt een Amazon Gift Card kopen met hierop een tegoed van 20, 30, 40, 50, 75 of 100 Euro, Dollar of Britse Ponden. Deze kunt u in uw Amazon account inwisselen en gebruiken voor uw bestellingen.

Wilt u liever een kleiner bedrag? Voor Amazon.nl en Amazon.de kan dat ook: kies voor de optie ‘Ander bedrag’ en vul een bedrag naar keuze in. Zo kunt u ook een Amazon Gift Card van 5 Euro of 10 Euro kopen.

Veelgestelde vragen

Kan je Amazon Gift Cards met PayPal betalen?

Nee, Amazon ondersteunt Paypal niet als betaalmethode. Wel kunt u een gift card kopen met uw PayPal tegoed. Lees hier hoe u een Amazon cadeaukaart met PayPal kunt betalen.

Kan je een boekenbon inleveren bij Amazon?

Nee, de boekenbon kan niet worden ingeleverd bij Amazon.

Kan je een VVV bon inleveren bij Amazon?

Nee, u kunt de VVV bon niet inleveren bij Amazon. Wel is het mogelijk om een VVV Bon online om te zetten naar een Amazon cadeaubon. Bezoek hiervoor de VVV website.

Kan je een Amazon cadeaubon bij Primera, Albert Heijn of Jumbo kopen?

Nee, het is momenteel niet mogelijk om een Amazon Gift Card bij de Primera, Albert Heijn of Jumbo te kopen.

Welke betaalmethodes kunt u nog meer gebruiken om bij Amazon te betalen?

Op alle Amazon sites worden creditcards en gift cards geaccepteerd. Daarnaast wordt op de Nederlandse Amazon website iDEAL en Bancontact geaccepteerd. Op Amazon Duitsland behoren iDEAL, automatische incasso en Bancontact ook tot de betaalmethodes. Paypal kan buiten Amazon om worden gebruikt om gift cards te kopen.

Kan je Amazon Prime betalen met een cadeaubon?

Nee een Amazon cadeaukaart kan niet gebruikt worden om de abonnementskosten voor Amazon Prime te betalen. Lees hier hoe u Amazon Prime met iDEAL kunt betalen.

Is een Amazon Voucher hetzelfde als een Amazon Giftcard?

Ja, een Amazon Voucher, Giftcard of cadeaubon zijn allemaal andere benamingen voor hetzelfde ding.