Amazon met PayPal betalen

De betaalmogelijkheden op Amazon zijn beperkt, wie iets wil kopen is op een (prepaid) creditcard aangewezen. Lastig dus voor veel Nederlandse klanten die geen creditcard hebben en liever Amazon met Paypal of met iDEAL zouden willen betalen.

In dit artikel zullen we kijken hoe je op Amazon met je PayPal tegoed kunt betalen.

Snelle oplossing
Op www.amazon.de/nederlands kunt u nu tijdens het afrekenen kiezen voor betalen met iDEAL.

Amazon, Paypal en de succesvolle aankoop

Eerst maar het slechte nieuws, u kunt PayPal niet koppelen aan uw Amazon account. Dat zou natuurlijk het handigst zijn, maar ondanks dat er op diverse Amazon fora door klanten naar wordt gevraagd is Amazon vooralsnog niet van plan om PayPal als betaalmogelijkheid toe te voegen.

Wat nu als u saldo op uw PayPal account heeft dat u graag wilt gebruiken om iets op Amazon te kopen? Dan zult u een extra stap moeten maken. U kunt namelijk op Amazon ook betalen met giftcards, die kunt u online kopen en betalen met uw PayPal saldo.

Het werkt als volgt:

  • Ga naar eneba.com/nl/
  • Kies het land van de Amazon vestiging waar u wilt kopen (Duitsland, Frankrijk, VS, UK, Spanje, Italië)
  • Kies het bedrag van de giftcard
  • Reken af met PayPal
  • Voeg de code van de zojuist gekochte giftcard toe aan uw Amazon account.
  • U kunt nu uw bestelling betalen
Let op: Het is belangrijk dat u het juiste land kiest, de giftcards zijn alleen geldig in de Amazon vestiging die u heeft geselecteerd. Een giftcard voor bijvoorbeeld de Amerikaanse Amazon kunt u dus niet gebruiken op de Duitse Amazon.
Let op: Zorg dat het bedrag van de giftcard toereikend is voor zowel de aankoop van het product als ook de verzendkosten.

Amazon met PayPal betalen is dus helaas wat omslachtig, maar als u tegoed op uw PayPal rekening heeft staan dat u graag wilt gebruiken dan is het met bovenstaande methode mogelijk!

Gerelateerd: