Amazon Prime betalen zonder creditcard

In dit artikel leest u hoe u Amazon Prime kunt betalen zonder creditcard.

Amazon Prime is een abonnement van Amazon waarbij je toegang krijgt tot gratis en snellere levering van je bestellingen, maar ook tot Prime Video.

Amazon Prime betalen zonder creditcard kan, maar u moet even weten hoe.

Hieronder leggen we u stap voor stap uit hoe dit werkt.

Vanuit Nederland voor Amazon Prime betalen

Als u deze pagina bekijkt, dan was u er al achter: Amazon Prime heeft weinig betaalmogelijkheden.

Uiteraard kunt u betalen met een creditcard, maar iDEAL of PayPal wordt niet ondersteund.

Heeft u geen creditcard? Dan zijn er twee opties om Amazon Prime te betalen:

 • Via automatische incasso (Snelste optie)
 • Met een prepaid creditcard

Prime betalen via automatische incasso

Als u uw abonnement direct via de website van Prime Video probeert af te sluiten is de optie automatische incasso niet beschikbaar.

De truc is om uw abonnement via de Duitse Amazon af te sluiten. Zij bedienen de Nederlandse markt, en spelen in op onze betaalmethodes. (U kunt hier ook bij Amazon bestellen met iDEAL bijvoorbeeld.)

Het werkt als volgt:

 • Ga naar https://www.amazon.de/amazonprime Amazon Prime betalen zonder creditcard
 • Als u niet bent ingelogd is de site in het Duits. Zodra Amazon weet dat u Nederlands bent krijgt u de informatie in het Nederlands te zien.
 • Klik op ‘Starten Sie Ihre 30-Tage Probemitgliedschaft’
 • Als u al een Amazon account heeft kunt u nu inloggen (1). Als u nog geen account heeft moet u die nu aanmaken (2). Inloggen bij Amazon Prime
 • Nadat u bent ingelogd komt u op de pagina waar u uw betaalmethode kunt selecteren. Kies hier voor een bankrekening toevoegen onder de optie SEPA. Amazon Prime automatische afschrijving
 • Vul de gegevens van uw bankrekening in: Vul de gegevens van uw bankrekening inDe BIC is een identificatienummer van uw bank, bij IBAN vult u uw rekeningnummer in en in het laatste veld vult u uw naam in.

Wat is de BIC van mijn bank?

 • Klik op bankrekening toevoegen en stel uw adresgegevens in.
 • Kies uw bankrekening als betaalmethode (als dit nog niet geselecteerd is) en klik op ‘Doorgaan’ Stel uw betaalmethode in.
 • Als laatste stap klikt u op de knop ‘Start uw 30 dagen trial’ om uw Amazon Prime (Video) abonnement te starten. Abonnement starten

U kunt nu gebruik maken van Amazon Prime zonder creditcard. De kosten voor Prime worden automatisch van uw bankrekening afgeschreven.

Amazon Prime betalen met een prepaid creditcard

Wilt u liever geen automatische incasso instellen om om Amazon Prime of Prime Video te betalen? Dan kunt u gebruik maken van het tweede alternatief voor Amazon Prime zonder creditcard:

De prepaid creditcard.

Met een prepaid creditcard kunt u betalen zoals met een creditcard, maar u krijgt er geen krediet op. U zet een bedrag op de kaart en daarmee kunt u vervolgens betalen. Er is geen inkomenseis voor een prepaid kaart en er wordt nooit automatisch geld van uw rekening afgeschreven.