Nintendo eShop Card

Wie de beschikking heeft over een Nintendo Wii, een Wii U, een 3DS of een DSi spelcomputer kan via het Wii shopping kanaal, de DSi shop of de Nintendo eShop nieuwe DS games of Wii spellen downloaden. Betalen kan met een Nintendo eShop Card.

De Nintendo eShop Card kunt u gebruiken om Wii Points, 3DS Points en DSi Points op te waarderen met 15, 25 of 50 euro.

Nintendo eShop Card kopenNintendo eShop Card kopen

Een Nintendo eShop Card kopen kan zowel online als offline. De Nintendo eShop Card online kopen is het snelst, u krijgt de code dan direct na betaling in beeld en per e-mail toegestuurd. Betalen kan met iDeal of Paypal of andere betaalopties naar keuze als u de kaart koopt bij startselect.nl.

Offline kunt u de Nintendo eShop kaart ondermeer kopen bij een Primera vestiging bij u in de buurt of een Albert Heijn.

Let op dat u de juiste eShop Card koopt!

Er zijn verschillende eShop Cards in omloop, die niet allemaal in elke eShop gebruikt kunnen worden. Let dus goed op dat u de juiste kaart koopt die geschikt is voor de eShop waarin u wilt winkelen. Waar u de kaart kunt gebruiken staat op de verpakking aangegeven of als u de kaart online koopt staat dit in de productbeschrijving op de aankoop pagina.

Handig om te weten

Spellen die u in de eShop koopt kunt u niet op meerdere apparaten gebruiken (ook niet om de beurt). Met spellen die u offline in een winkel koopt kan dit wel. Als u meerdere gebruikers in huis heeft die allen een eigen spelcomputer hebben kan het aantrekkelijk zijn om de spellen offline te kopen zodat ze onderling uitgewisseld kunnen worden.

Wie vooral voor het gemak gaat kan beter de Nintendo eShop Card gebruiken want dan hoeft u het comfort van uw huis geen moment te missen.