Nintendo eShop met iDEAL of PayPal betalen

In dit artikel lees je hoe je in de Nintendo eShop tegoed met iDEAL of PayPal kunt kopen.

Snelle oplossing:

Koop Nintendo tegoed online: Nu kopen

Wie de beschikking heeft over een Nintendo Switch, een Wii, een Wii U, een 3DS of een DSi spelcomputer kan via het Wii shopping kanaal, de DSi shop of de Nintendo eShop nieuwe DS games of

Wii spellen downloaden. Betalen kan met een Nintendo eShop Card.

De Nintendo eShop Card kan je gebruiken om Nintendo Switch games, Wii Points, 3DS Points en DSi Points op te waarderen met 15, 25 of 50 euro. Een Nintendo eShop card van 5 euro is helaas niet verkrijgbaar.

Nintendo eShop Card kopen

Nintendo eShop Card kopen Een Nintendo eShop Card kopen kan zowel online als offline.

De Nintendo eShop Card online kopen is het snelst, je krijgt de code dan direct na betaling in beeld en per e-mail toegestuurd.

Betalen kan met iDEAL of Paypal of andere betaalopties naar keuze als je de kaart koopt bij startselect.nl.

Offline kunt u de Nintendo eShop kaart ondermeer kopen bij een Primera vestiging bij jou in de buurt of een Albert Heijn.

Let op dat je de juiste eShop Card koopt!

Er zijn verschillende eShop Cards in omloop, die niet allemaal in elke eShop gebruikt kunnen worden.

Let dus goed op dat je de juiste kaart koopt die geschikt is voor de eShop waarin je wilt winkelen.

Waar je de kaart kunt gebruiken staat op de verpakking aangegeven of als je de kaart online koopt staat dit in de productbeschrijving op de aankooppagina.

Nintendo eShop met iDEAL

Wil je in de Nintendo eShop met iDEAL betalen dan kan je het beste een eShop kaart online kopen bij een site die iDEAL betalingen accepteert.

Dit is de makkelijkste manier om Nintendo eShop tegoed met iDEAL te kopen.

Nintendo eShop met PayPal

Heb je tegoed op je PayPal rekening staan en wil je dat gebruiken om een Nintendo eShop kaart te kopen? Dan geldt hetzelfde als voor betalen met iDEAL: koop online je eShop tegoed kaartje bij een site die PayPal als betaalmiddel accepteert.

Handig om te weten

Spellen die je in de eShop koopt kan je niet op meerdere apparaten gebruiken (ook niet om de beurt). Met spellen die je offline in een winkel koopt kan dit wel.

Als je meerdere spelers in huis hebt die allen een eigen spelcomputer hebben kan het aantrekkelijk zijn om de spellen offline te kopen zodat ze onderling uitgewisseld kunnen worden.

Wie vooral voor het gemak gaat kan beter de Nintendo eShop Card gebruiken want dan hoef je het comfort van je huis geen moment te missen.

Hoe gebruik je de Nintendo eShop Card?

De Nintendo eShop Card bevat een 16-cijferige code. Deze code kan je invoeren in de Nintendo eShop op je Switch, Wii, Wii U of Nintendo 3DS, het Wii-winkelkanaal of de Nintendo DSi Shop. Hierna wordt het Nintendo tegoed van de kaart aan je account toegevoegd en kan je dit gebruiken om aankopen te doen.

Koop je de kaart online, dan krijg je de code op je scherm te zien en per e-mail toegestuurd.

Koop je de kaart in een winkel, dan moet je de zilveren laag op de achterkant van de kaart wegkrassen om de code tevoorschijn te toveren.

Gerelateerde artikelen

Mogelijk vind je dit ook interessant: