Tinder betalen zonder creditcard

Tinder Plus en Tinder Gold zijn betaalde upgrades van de populaire datingapp Tinder.

In dit artikel leggen we uit hoe u hiervoor kunt betalen als u geen creditcard heeft.

Snelle oplossing:

Met een Tinder Giftcard koopt u simpel een maand toegang tot Tinder Plus of Tinder Gold. Na afloop van de maand zit u nergens aan vast. Betalen kan o.a. met iDEAL of PayPal.

Voor Tinder betalen geeft de gebruiker een aantal extra opties die in de gratis versie van de app niet zitten.

Zo krijgen gebruikers met de betaalde versie van Tinder de beschikking over oneindig veel likes en kunnen ze iemand die ze heel leuk vinden een super like geven. Ook kunnen swipes ongedaan gemaakt worden en kan de locatie waarin naar matches wordt gezocht worden ingesteld.

Tinder Plus kopen Wie van Tinder Plus of Gold gebruik wil maken kan dit doen door middel van een in-app aankoop. Om Tinder Plus of Gold te activeren klik je op de gele rewind pijl in het hoofdscherm.

Betaling verloopt via Google Play of iTunes. Wie geen creditcard heeft maar toch voor Tinder wil betalen kan gebruik maken van een van de volgende opties.

We zullen eerst de opties voor Android bespreken en vervolgens de opties voor iPhones.

Tinder betalen op Android

Heeft u een Android apparaat en wilt u voor Tinder betalen, dan zijn er een aantal mogelijkheden waarbij u geen creditcard nodig heeft. Welke het meest geschikt is voor u hangt af van uw situatie.

PayPal

Indien u de beschikking heeft over een PayPal account met hierop saldo, dan kunt u dit gebruiken om te betalen voor Tinder. Als u vanuit de app de in-app aankopen activeert dan kunt u PayPal als betaalmiddel toevoegen.

Als u geen geld op uw PayPal rekening heeft, maar dit wel als betaalmiddel wilt gebruiken lees dan dit artikel om te leren hoe u met iDEAL geld op uw PayPal rekening zet.

Betalen via uw telefoonrekening

Heeft u een mobiel telefoonabonnement bij T-Mobile, KPN, Vodafone of Tele2 dan kunt u bij Google Play betalen via uw telefoonrekening instellen. Als u dit doet dan wordt Tinder Plus/Gold (en andere apps) maandelijks achteraf via uw factuur verrekend.

Kijk hier voor meer uitleg over het instellen van betalen via uw telefoonrekening.

Prepaid creditcard

Wie vaker online wil betalen zonder creditcard kan overwegen om een prepaid creditcard aan te schaffen. Kijk hier voor een overzicht van verschillende prepaid creditcards.

Betalen voor Tinder met een tegoed kaart (dit kan niet)

Apps kopen zonder creditcard in Google Play kan onder andere met Google Play tegoedkaarten. Helaas kan dit tegoed niet worden gebruikt om abonnementen zoals Tinder Plus en Gold mee te betalen.

Tinder betalen op iPhone

Wie Tinder wil betalen zonder creditcard heeft in iTunes de volgende betaalmogelijkheden.

Gebruik een prepaid creditcard om te betalen

Gebruik een prepaid creditcard. U koopt de kaart online, zet er geld met iDEAL op en gebruikt de kaart om Tinder Plus/Gold mee aan te schaffen.

Kijk hier voor een overzicht van prepaid creditcards die u hiervoor kunt gebruiken.

PayPal

Tinder betalen kan met PayPal in uw iTunes account. Hiervoor heeft u wel een PayPal account nodig met saldo. Is dit nog niet het geval maar wilt u wel PayPal gebruiken, lees dan hier hoe u geld op uw PayPal rekening zet met iDEAL.

Tinder Plus/Gold betalen met een tegoedkaart (dit kan helaas niet)

iTunes tegoedkaarten zijn te koop bij onder meer de Albert Heijn en de Primera, maar wie direct aan de slag wil kan zijn kaart ook online kopen. U kunt de tegoedkaarten gebruiken voor het aankopen van apps in iTunes. Een abonnement zoals Tinder Plus ermee betalen is helaas niet mogelijk.

Meer weten?