Apps betalen

Apps betalen in de Google Play Store of de iTunes App Store zonder creditcard kan op diverse manieren, zoals bijvoorbeeld via giftcards of uw telefoonrekening. Ook spelcomputers zoals Nintendo of de Playstation hebben hun eigen game winkels waar het soms lastig is voor Nederlandse klanten om te betalen.

We hebben hieronder de mogelijkheden verzameld en beschreven om toch uw favoriete apps te kunnen betalen als u geen creditcard heeft.

Google Play

Android betaalmethoden

Android apps kopen was lange tijd lastig als je geen creditcard had. Inmiddels behoort iDEAL tot de standaard betaalmethoden in Google Play, en daarnaast zijn er nog enkele andere opties die in sommige gevallen zelfs handiger kunnen zijn.

Benieuwd naar alle manieren waarop u kunt betalen in Google Play? We hebben het in dit artikel uiteengezet:

Apple App Store

Apple apps betalen

Ook Apple gebruikers kunnen er soms tegenaan lopen dat de betaalmethoden van de Amerikaanse techgiganten soms erg creditcard first zijn ingesteld. Gelukkig zijn ook daar altijd wel oplossingen voor te vinden.

Populaire apps

Hieronder vindt u voor een aantal populaire apps handleidingen om van de betaalde versie gebruik te kunnen maken als u geen creditcard heeft.

Populaire spelletjes

Tot slot nog een aantal handleidingen om de betaalde versie van een aantal populaire spellen te kopen of de in-app aankopen te kunnen betalen.

Gaming platforms

Betalen in de winkels van spelcomputers

Wilt u een aankoop doen voor een spelcomputer met content in een eigen store verkoopt, dan bent u afhankelijk van de betaalmogelijkheden die daar aangeboden worden. Bij de volgende gamestores kunt u ook zonder creditcard terecht: