Spotify Kopen Met iDEAL en Gift Card

Wie zonder reclame en/of op mobiele apparaten gebruik wil maken van de populaire streaming muziek dienst Spotify had lange tijd alleen de keuze uit betalen met creditcard of PayPal of een Spotify Gift Card. Spotify kopen met iDEAL kan inmiddels ook.

Spotify betalen met iDEAL is voor de meeste gebruikers de ideale oplossing, maar toch kan het in sommige gevallen handig zijn een alternatief te gebruiken. Bijvoorbeeld als u Spotify cadeau wilt doen.

We hebben de mogelijkheden hier voor u op een rijtje gezet.

  • Spotify Gift card, te koop online of in een winkel.
  • pay2d Virtual, instant virtuele creditcard, online te koop (met iDEAL)
  • PayPal (met iDEAL)
  • Gebruik een prepaid creditcard

Spotify Gift Card

Spotify Gift Card kopenDe Spotify Gift Card is een handig manier op Spotify Premium te betalen. De kaart is zeer geschikt als cadeaukaart of bijvoorbeeld als u Spotify eerst wilt uitproberen zonder dat u een abonnement aangaat dat automatisch verlengd wordt. Met de Spotify Git Card zet u eenmalig een bedrag op uw account, als dit bedrag verbruikt is schakelt u automatisch weer terug van Premium naar basis.

U kunt de Spotify Gift Card online of in diverse winkels bij u in de buurt kopen (bijv. Albert Heijn, Bruna en Kruidvat). Op de kaart staat een code die u op de website van Spotify kunt verzilveren voor een Spotify Premium of Unlimited abonnement.

De Spotify Gift Card is ook online te koop via diverse websites. Zo kunt u de Spotify Gift Card online kopen bij igiftcards.nl. U betaalt met iDEAL of een ander betaalmiddel naar keuze en u krijgt de code direct na betaling in beeld en per e-mail toegestuurd.

Betaal Spotify met iDEAL via de pay2d Virtual Card

En andere snelle manier om Spotify Premium te betalen als u geen creditcard of PayPal account heeft is een pay2d Virtual Card kopen. Dit is een virtuele prepaid creditcard die u online koopt. U kiest een bedrag dat u op uw voucher wilt zetten betaalt met iDEAL en u ontvangt direct een code die u kunt gebruiken als een Visa creditcard.

Nadat u de code heeft ontvangen kiest u bij Spotify voor betalen via Visa en vult u de code in.

Lees hier meer over de pay2d Card of ga direct naar de website van pay2d zelf.

Spotify, iDEAL en PayPal

U kunt Spotify Premium ook betalen via uw PayPal account. Als u al een PayPal account heeft maar niet weet hoe u hier geld op moet zetten, lees dan het artikel PayPal met iDEAL waarin wordt uitgelegd hoe u geld op uw PayPal account zet zonder creditcard.

Nadat u met iDEAL (of bankoverschrijving) geld op uw PayPal account heeft gezet kiest u bij Spotify voor betalen via PayPal en vult u uw gegevens in.

Als u nog geen PayPal account heeft kunt u die hier aanmaken.

Spotify betalen met een prepaid creditcard

Als laatste optie kunt u ook een prepaid creditcard aan schaffen. Dit kan handig zijn als u toch vaker een creditcard nodig heeft, zoals bijvoorbeeld voor het kopen van apps in Google Play, iTunes of de Windows Phone store. Ook voor het online boeken van een hotel of andere online aankopen kan dit een uitkomst zijn.

Kijk hier voor een overzicht van prepaid creditcards.