Wordfeud kopen zonder creditcard

Wilt u Wordfeud Pro kopen omdat u het een leuk spel vind of omdat u van de advertenties af wilt, maar heeft u geen creditcard? Lees dan verder! In dit artikel leggen we uit hoe Wordfeud kopen zonder creditcard in zijn werk gaat.

Welke betaalmogelijkheden u heeft om Wordfeud zonder creditcard te kopen hangt af van het systeem waarop u speelt: Android of Apple.

We kijken eerst hoe u Wordfeud kunt betalen op Android, in Google Play. Daarna kijken we naar de mogelijkheden voor Apple, via iTunes.

Wordfeud kopen zonder creditcard: Android

Als u Wordfeud op een Android tablet of telefoon speelt dan kunt u Wordfeud Pro kopen in Google Play. U kunt hier betalen via creditcard, PayPal of een giftcard.

Als u geen creditcard of een PayPal account met saldo heeft dan is de snelste manier om Wordfeud te kopen via een giftcard.

Er zijn giftcards met verschillende bedragen verkrijgbaar, het kleinst mogelijk bedrag is €15. Op de giftcard staat een code, die voegt u toe aan uw Google Play account en vervolgens kunt u het bedrag gebruiken om Wordfeud en andere apps te kopen.

U kunt een giftcard kopen bij een supermarkt of kiosk bij u in de buurt. Ook kunt u de kaartjes online kopen en met iDEAL betalen. Handig als u direct wilt spelen en niet eerst naar een winkel wilt.

Daarnaast kunt u Wordfeud ook kopen met een prepaid creditcard en in sommige gevallen via uw telefoonrekening. Lees het artikel Apps kopen zonder creditcard voor een volledig overzicht van betaalmogelijkheden.

Wordfeud betalen zonder creditcard: Apple

Speelt u Wordfeud op uw iPhone of iPad dan kunt u Wordfeud kopen zonder creditcard op de volgende manieren.

iTunes tegoedkaartje

In iTunes betalen zonder creditcard is het makkelijkst via aankoop van een iTunes Giftcard. De kaartjes zijn zowel online als offline te koop.

Offline vind u ze bij supermarkten en diverse andere winkels. Wilt u liever meteen aan de slag dan kunt u een tegoedkaartje online kopen via:

Nadat u een tegoedkaartje heeft gekocht voegt u de code toe aan uw iTunes account en wordt uw saldo opgewaardeerd. Vervolgens kunt u Wordfeud zonder creditcard kopen.

PayPal

Als u een PayPal account heeft kunt u dit als betaalmiddel koppelen aan uw iTunes account. U kunt uw PayPal account opwaarderen met iDEAL.

Prepaid creditcard

U kunt ook een prepaid creditcard gebruiken om te betalen in iTunes.