Wordfeud betalen zonder creditcard

Wilt u Wordfeud Pro kopen omdat u het een leuk spel vind of omdat u Wordfeud zonder reclame wilt spelen, maar heeft u geen creditcard?

Lees dan verder!

In dit artikel leggen we uit hoe Wordfeud betalen zonder creditcard in zijn werk gaat.

Welke betaalmogelijkheden u heeft hangt af van het systeem waarop u speelt: Android of Apple.

We kijken eerst hoe u Wordfeud kunt betalen op Android, in Google Play. Daarna kijken we naar de mogelijkheden voor Apple, via iTunes.

Op Android voor Wordfeud betalen zonder creditcard

Als u Wordfeud op een Android tablet of telefoon speelt dan kunt u de betaalde versie zonder reclame kopen in Google Play. Kijk hier voor alle betaalmogelijkheden in Google Play.

De snelste en makkelijkste methode om voor Wordfeud te betalen als u geen creditcard heeft is via iDEAL. Zie de link hierboven voor uitleg.

Daarnaast zijn er gift cards te koop waarmee u Wordfeud en ook andere apps kunt kopen:

Er zijn gift cards met verschillende bedragen verkrijgbaar, het kleinst mogelijk bedrag is €15. Op de gift card staat een code, die voegt u toe aan uw Google Play account en vervolgens kunt u het bedrag gebruiken om Wordfeud en andere apps te kopen.

U kunt een giftcard kopen bij een supermarkt of kiosk bij u in de buurt. Ook kunt u de kaartjes online kopen en met iDEAL betalen. Handig als u direct wilt spelen en niet eerst naar een winkel wilt:

Daarnaast kunt u betalen met een prepaid creditcard en in sommige gevallen via uw telefoonrekening.

Wordfeud zonder reclame voor Apple gebruikers

Speelt u Wordfeud op uw iPhone of iPad dan kunt u de advertenties verwijderen op de volgende manieren:

iTunes tegoedkaartje

In iTunes betalen zonder creditcard is het makkelijkst via aankoop van een iTunes Giftcard. De kaartjes zijn zowel online als offline te koop.

Offline vind u ze bij supermarkten en diverse andere winkels. Wilt u liever meteen aan de slag dan kunt u een tegoedkaartje online kopen via:

Nadat u een tegoedkaartje heeft gekocht voegt u de code toe aan uw iTunes account en wordt uw saldo opgewaardeerd. Vervolgens kunt u Wordfeud kopen.

PayPal

Als u een PayPal account heeft kunt u dit als betaalmiddel koppelen aan uw iTunes account. U kunt uw PayPal account opwaarderen met iDEAL.

Prepaid creditcard

U kunt ook een prepaid creditcard gebruiken om te betalen in iTunes.

Meer informatie