easyJet betalen met iDEAL (geen creditcard nodig)

Goedkope easyJet vluchten gezien maar geen creditcard? Hieronder leggen we uit hoe u easyJet zonder creditcard kunt boeken.

Wie gebruik wil maken van de aantrekkelijk geprijsde tickets naar easyJet bestemmingen maar niet de beschikking heeft over een creditcard, kan niet op de site van easyJet Nederland boeken. Simpelweg omdat easyJet iDEAL niet als betaalmogelijkheid aanbiedt.

Gelukkig is easyJet betalen met iDEAL wel mogelijk.

U kunt easyJet tickets boeken met iDEAL bij:

Hoe kan je easyJet met iDEAL betalen?

  1. Ga naar (onder andere) Tix of Worldticketcenter.
  2. Zoek vluchten naar uw bestemming, net als u voor elk ander ticket zou doen.
  3. Als er easyJet tickets beschikbaar zijn op uw route dan worden deze tickets automatisch getoond in het overzicht van gevonden tickets.
  4. Kies de tickets die u wilt hebben, u kunt ze zonder creditcard betalen.

easyJet tickets betalen via iDEAL

U betaalt met iDEAL aan de ticketsite, en zij regelen de betaling met easyJet. Geen Mastercard, Visa of American Express nodig.

Kan je easyJet met PayPal betalen?

Nee. De combinatie easyJet Paypal is niet beschikbaar. Gebruik de optie hierboven om uw tickets te boeken.

Hoe vind je de goedkoopste easyJet vliegtickets?

Als u de volgende tips gebruikt kunt u de kosten naar easy jet bestemmingen zo laag mogelijk houden.

Kies het juiste vertrekpunt

easyJet vliegt vanuit Nederland alleen vanaf Schiphol. Als u dichter bij de Duitse grens woont kunt u ook vertrekken vanaf Düsseldorf, Keulen, Dortmund en eventueel Hamburg. Woont u meer in het zuiden des lands, dan kunt u Brussel overwegen als vertrekpunt.

Vertrekluchthavens easyJet

Dit kan schelen in de ticket prijs die u moet betalen, omdat de kleine luchthavens doorgaans goedkoper zijn dan Schiphol. En afhankelijk van waar u woont kan dit ook schelen in de kosten van de reis van uw huis naar de luchthaven (en terug).

Ook bij vertrek vanaf een buitenlandse luchthaven kunt u betalen zonder creditcard, zolang u boekt via een van de bovengenoemde sites.

Kies de juiste datum

Als u flexibel bent in uw reisdata loont het zich om een paar verschillende data uit te proberen, dit kan aanzienlijk schelen in de kosten van uw vliegtickets.

Per vlucht is er een beperkt aantal goedkope vliegtickets beschikbaar. Op de populaire dagen (bijvoorbeeld begin en eind van het weekend) zijn deze tickets snel verkocht. Als u mogelijk ook op andere dagen kunt vliegen dan moet u zeker even kijken wat een ticket dan kost.

Wees er op tijd bij

Naast flexibiliteit in uw reisdata scheelt het ook om zo lang mogelijk van te voren uw tickets te boeken.

Door uw medepassagiers te snel af te zijn heeft u alle goedkope tickets nog voor het uitkiezen.

Ander prijsvechters betalen met iDEAL

Er zijn meerdere prijsvechters die net als easyJet iDEAL niet ondersteunen. U kunt dezelfde methode gebruiken om deze budget airlines zonder creditcard te betalen.

Zie voor meer uitleg:

Meer tips voor vliegtickets boeken met iDEAL

Ook vliegtickets boeken bij andere airlines kan soms lastig zijn zonder creditcard, we hebben daarom informatie en tips voor u verzameld in het artikel vliegtickets betalen met iDEAL.