Reizen en transport

In Nederland kan je vrijwel alles doen zonder creditcard, maar op vakantie of tijdens reizen kan je situaties tegenkomen waarin een creditcard gevraagd wordt. Lees hier welke alternatieven je dan tot je beschikking hebt.

Vliegtickets betalen met iDEAL

Vliegtickets betalen met iDEAL

Vliegtickets betalen met iDeal is als er wordt geboekt bij een Nederlandse vliegmaatschappij of een Nederlandse ticketsite meestal geen probleem. Maar er zijn uitzonderingen.

Ryanair betalen met iDEAL

Ryanair betalen met iDEAL

Bij Ryanair was betalen met iDeal lange tijd niet mogelijk, gelukkig is daar verandering in gekomen. In dit artikel leest u hoe u Ryanair met iDEAL kunt betalen.

easyJet betalen met iDEAL

easyJet betalen met iDEAL

easyJet bied iDEAL niet aan als betaalmethode op haar site. Wie toch easyJet tickets wil boeken met iDEAL kan dit op deze manier doen.

Eurowings betalen met iDEAL

Eurowings betalen met iDEAL

Eurowings betalen met iDEAL kan, maar je moet even weten hoe, want Eurowings biedt iDEAL niet als betaalmogelijkheid aan op haar website.

WizzAir betalen met iDEAL

WizzAir betalen met iDEAL

WizzAir betalen met iDEAL is niet mogelijk als je de tickets op de site van WizzAir wilt kopen. In dit artikel zullen we kijken welke opties je hebt om je Wizz tickets te betalen.

Hotel boeken met iDEAL

Hotel boeken zonder creditcard

Een hotel boeken zonder creditcard is dus vaak lastig. Gelukkig zijn er wel alternatieven voor boeken met creditcard waaruit u kunt kiezen, zoals bijvoorbeeld een hotel boeken met iDEAL.

Auto huren zonder creditcard

Auto huren zonder creditcard

U wilt een auto huren maar u heeft geen creditcard. Wij hebben een aantal mogelijkheden om een auto te huren zonder creditcard voor u op een rij gezet.