Ryanair betalen met iDEAL

Net als bij easyJet was Ryanair betalen met iDEAL lange tijd niet mogelijk.

Inmiddels kunt u ook vluchten direct met iDEAL betalen op de site van Ryanair, maar toch zijn er nog steeds vluchten waarbij Ryanair iDEAL niet accepteert.

Wilt u alle vluchten van Ryanair kunnen boeken met iDEAL dan kan dit via de volgende site:

Ryanair met iDEAL betalen gaat zo

Zoek bij Tix op de bestemming van uw keuze, net als u anders ook zou doen.

Als er Ryanair tickets beschikbaar zijn op de route die u vliegt worden deze tickets getoond tussen de andere tickets en kunt u uw vlucht met iDEAL boeken. Geen creditcard voor de betaling nodig!

Ryanair betalen met PayPal

Heeft u een PayPal account waar geld op staat? Dan kunt u dit gebruiken om uw Ryanair tickets mee te betalen. U kunt tijdens het bestelproces PayPal selecteren als betaalmogelijkheid.

Heeft u wel een PayPal account maar staat hier geen geld op, lees dan hier hoe u met iDEAL geld op uw PayPal rekening kunt zetten.

Waarom werkt Ryanair boeken met iDEAL niet?

In sommige gevallen lukt Ryanair met iDEAL betalen niet. Dit is meestal het geval wanneer u een Ryanair vlucht probeert te boeken die niet vanuit Nederland vertrekt. Bijvoorbeeld een enkele vlucht vanuit het buitenland naar Nederland.

In dat geval kunt u uw ticket niet met Maestro (pin/iDEAL) boeken maar alleen met een (prepaid) creditcard. Heeft u geen creditcard of debit card en kunt u niet met iDEAL boeken dan is de oplossing wederom om via een ticketsite te boeken.

Bij de volgende site kunt u alle tickets kopen met iDEAL:

Gerelateerde artikelen

Andere vliegtickets die u zonder creditcard kunt boeken: