Norwegian Airlines betalen met iDEAL

Norwegian Airlines is een Noorse prijsvechter die in Nederland vooral bekend is geworden door als eerste goedkope vliegtickets naar New York aan te bieden.

Wil je een goedkoop ticket van Norwegian betalen met iDEAL, dan kom je voor een verrassing te staan. De tickets zijn op de site van Norwegian helaas alleen te betalen met creditcard.

Heb je geen creditcard, lees dan snel verder, want in dit artikel gaan we kijken hoe Norwegian Airlines betalen met iDEAL toch mogelijk is.

Norwegian betalen met iDEAL

Net als bij veel andere buitenlandse prijsvechters, zoals easyJet, Eurowings en (in sommige gevallen) Ryanair kan je als Nederlander zonder creditcard niet direct bij de airline zelf tickets kopen.

Gelukkig is er een simpele oplossing. Betaal je Norwegian Airlines ticket met iDEAL via de onderstaande site:

Het werkt als volgt:

  1. Klik op de link hierboven.
  2. Voer je reisgegevens in en klik op zoeken.
  3. De ticket site zoekt nu alle beschikbare tickets, waaronder ook die van Norwegian Airlines.
  4. Kies het ticket dat je wilt hebben, dit kan een ticket van Norwegian zijn, maar misschien ook van een andere die toch goedkoper of beter is.
  5. Rond je bestelling af en betaal met iDEAL.

Met de ticketsite als tussenstap kan je Norwegian betalen met iDEAL.

Vliegen met Norwegian

Norwegian vliegt vanaf Amsterdam Schiphol naar tientallen bestemmingen in Europa. De verbinding met New York is inmiddels van de lijst geschrapt.

Norwegian tickets boeken zonder creditcard

Wil je Norwegian tickets boeken zonder creditcard, maar heb je geen zin om een tussenpartij te gebruiken? Dan kan je als alternatief gebruik maken van een prepaid creditcard (zie hier).

Nadeel hiervan is dat je niet direct kunt boeken, maar moet wachten totdat je de kaart in huis hebt en hebt opgewaardeerd.

Voordeel is dat een prepaid creditcard sowieso handig is voor op reis en andere online aankopen.

Gerelateerde artikelen

Andere vliegtickets die je zonder creditcard kunt boeken: