Betalen zonder creditcard

Hieronder staat uitleg over betalen zonder creditcard in veel voorkomende situaties. Lees hoe u zonder creditcard kunt betalen met iDEAL, PayPal of prepaid creditcards.

Prepaid creditcard kopen

Prepaid creditcard kopen

Een goed alternatief voor een creditcard is een prepaid creditcard. Een prepaid creditcard heeft namelijk wel het betaalgemak van een creditcard, maar niet de nadelen.

PayPal met iDEAL

PayPal met iDEAL

Paypal is een handig online betaalmiddel waarmee u geld kunt overmaken naar andere Paypal gebruikers via hun e-mail adres. Ook kunt u in veel webwinkels of online diensten betalen met Paypal.

paysafecard

paysafecard

De paysafecard is een prepaid-middel om ook zonder creditcard eenvoudig en vooral veilig en anoniem online te betalen. De kaart is online te koop of in een winkel bij u in de buurt.

Geld overmaken naar het buitenland

Geld overmaken naar het buitenland

Geld overmaken naar het buitenland kan op diverse manieren. De meest gangbare mogelijkheden zijn bankoverschrijving, money transfer of via internet.

Western Union

Western Union

Western Union biedt de mogelijkheid om wereldwijd snel geld over te maken, doorgaans binnen enkele minuten. U verstuurt uw geld online (met iDEAL) of cash bij een Western Union kantoor.

MoneyGram

MoneyGram

Met MoneyGram kunt u snel geld overmaken van de ene locatie naar de andere locatie. Bijvoorbeeld om vrienden of familie die op reis zonder geld zijn komen te zitten van contant geld te voorzien.

Bitcoin kopen met iDEAL

Bitcoin kopen met iDEAL

Om Bitcoin te kopen hoeft u geen ingewikkelde toeren meer uit te halen. Bitcoin kopen kan simpel met iDEAL. Wij namen de proef op de som en waren blij verrast.

Geld bespaar tips

Geld bespaar tips

We vroegen 16 bespaarexperts naar hun favoriete bespaartips. Dit zijn hun antwoorden. (Super praktisch en eenvoudig toe te passen).